ConcursosExposicionsICRE

Seleccionats II CONCURS D’ESCULTURA ICRE

Des de l’ICRE volem agrair la participació dels 72 escultors i escultores, de 9 nacionalitats diferents. Un jurat independent format pel Sr. Gerard Mas (escultor) la Sra. Judit Subirachs (historiadora de l’art) i el Sr. Àlex Susanna, (director d’art de la Fundació Vila Casas), desprès d’una llarga e intensa deliberació han arribat a la decisió unànime de seleccionar el següents 24 finalistes:

 

CARME RIU / JOEL LLOPIS / ANTONIO SANZ / IÑIGO ARÍSTEGUI / JUAN GUTIÉRREZ /  MER JIMÉNEZ / ONDINA OLIVA / AARON PEREZ / MISSCRISS / JOAQUIN HERNÁNDEZ PELLISA / FERRAN SAN / GUILLEM SALAS GRÀCIA / MERCÉ BESSÓ / ANNA LÓPEZ-ROGER / TRASHFORMACIONES / JORDI SANTANACH / ÀNGELS BADIA / MARC FONS / ROCÍO GARRIGA / VICENT M. ANGLÈS / MERCÈ RIBA / ARTE DAYOT / MONIKA MAJER / DÍAZ CASTEDO

 

El jurat s’ha aproximat a les obres sense una vinculació estilística predeterminada, preponderant el criteri de la coherència formal i temàtica, de la sinceritat artística i entenent l’escultura como una síntesis entre idea y matèria, como es podrà apreciar a l’exposició que tindrà lloc en el Claustre del Monestir de Sant Pau del Camp de Barcelona entre el 17 de juny y el 18 de juliol.

 

En l’acte d’inauguració, el proper dijous 17 de juny a les 20h es donaran a conéixer els guardonats amb el primer  i segon premi. ¡Us hi esperem!

Inauguració obres seleccionades

Concurs Internacional d'Escultura ICRE

Data: dijous 17 de juny a les 20h

Lloc: Antic monestir de Sant Pau del Camp

Carrer de Sant Pau, 99, 08001 Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *