AltresConcursosExposicions

ALMA Sculpture Park 2021

El projecte ALMA és la materialització d’un somni estètic, d’una adicció a la bellesa, d’una passió per l’art, d’una devoció per la gran escultura. Tot i estar organitzat pel gabinet internacional d’editors i marxants d’art LLEI D’ART, el projecte depèn totalment de l’Ajuntament de la Vila d’Almacelles (Lleida – España), patrocinador principal i propietari de l’espai verd on s’erigirà el parc. Es tracta, per tant, d’un parc escultòric públic que s’adequa per convertir-se en un museu d’art escultòric a l’aire lliure.

Josep Ibarz i Gilart (París, 1961), alcalde de la Vila d’Almacelles des de fa 15 anys, va tornar un bon dia a casa enamorat d’un dels parcs escultòrics britànics més reconeguts. La seva profunda afició per la història i l’art el va dur a treballar la idea de poder oferir a la gent alguna cosa semblant, encara que fos de mida molt més reduïda que l’original.

Es va triar el Parc d’Europa, un espai verd polivalent especialment cuidat, on la gent es passeja i gaudeix del lleure, per situar el projecte, a fi i efecte que es convertís en una mena de museu escultòric a l’aire lliure i on les escultures romanguessin exposades tot desafiant les inclemències del temps, deixant constància del seu significat, del seu valor estètic i de la seva moderna bellesa.

ALMA va ser inaugurada al febrer de 2019 i celebrarà la seva segona edició al 2020. Sobre els seus turons, es podran continuar admirant peces escultòriques d’artistes nacionals i internacionals, en un esforç per acostar l’art a la societat i sensibilitzar el públic amb el seu gran valor.

Edició 2021

El 24 de setembre de 2021 s’inaugurarà la tercera edició d'ALMA, amb la incorporació al parc de noves escultures de gran format realitzades amb materials aptes per a la intempèrie.

El període expositiu de les obres al parc tindrà una durada mínima (encara que no màxima) d'un any.

La participació en l'exposició escultòrica ALMA 2021 no implica peatges de participació. Es publicarà un ampli catàleg, digital i imprès, amb àmplia informació sobre les escultures i els seus autors.

Dates importants:

-          Per les inscripcions: Fins al 30 de juny de 2021.

-          Per la presentació de les obres: fins el 6 de setembre de 2021.

-          De la inauguració: 24 de setembre de 2021

Aquí podeu descarregar el formulari d'inscripció

Per més informació es pot escriure a: info@lleidart.com

També podeu consultar la web: http://www.almaparcescultoric.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *