ExposicionsSocis

Andreu Ponsirenas: Mas allá del velo de la realidad

El soci de l'ICRE, Andreu Ponsirenas, presenta l’exposició "Mas allá del velo de la realidad". Un recorregut cap a les entranyes de la nostra cultura actual, oferint una reinterpretació de diferents éssers mitològics i de com s’han anat transformant al llarg de les èpoques de manera sincrètica, fins arribar a formar part de la nostra cultura i les nostres creences. Una mirada al passat que ens permet reflexionar sobre els fonaments de la nostra societat, traspassant els límits de la realitat i analitzant com les diferents civilitzacions han interpretat el seu entorn a través de les religions i els mites.

A través de les seves peces de bronze, Ponsirenas ens mostra tot el seu imaginari artístic que emana de la mitologia clàssica, però donant-li un altre enfoc a les diferents narratives que s’han donat al llarg de la història de la humanitat.

L'exposició es podrà visitar a la Galeria Lasinnombre  (carrer de la Concòrdia, 15, Poble Sec- Barcelona) del 11 de març al 8 d'abril.

Tenint en compte les restriccions imposades per la covid19 , l'accés estarà restringit a l'aforament de la sala. Es poden concertar visites particulars en horaris convinguts.

lasinnombre.cat

Carrer de la Concòrdia, 15,

08004 Barcelona

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *