ICRETertúlies

Tertúlia ICRE – Diàlegs amb Noemí Palacios

Dimarts 26 de setembre, tindrem una nova sessió de les Tertúlies ICRE. Aquest cop conversarem amb l'escultora Noemí Palacios.

L'activitat tindrà lloc a les 19:00h, al Cercle Artístic de Barcelona (Sala del Brindis, planta 3a), al carrer dels Arcs, 5, de Barcelona.

Durant la tertúlia es podran consumir begudes que s'adquiriran al bar del Cercle.

Atès que l'aforament és limitat, convé fer una preinscripció abans de divendres que ve (22 de setembre) al correu info@icre.cat

Noemí Palacios

L'obra de Noemí Palacios ens desperta aquesta irrefrenable invitació al tacte, a percebre'n la forma en totes les dimensions.

Titulada a l'especialitat d'escultura a l'escola superior d'art "La Llotja" Posteriorment va treballar durant anys al taller de l'escultor Mariano Andrés Vilella aprofundint l'ofici de la talla en pedra.

Ha participat en més de 15 simposis internacionals d'escultura de pedra i neu a Itàlia, Michigan (EUA), Colorado (EUA), Yukon (Canadà), Saint Beat (França), República Txeca...

La seva obra pública la podem trobar a França, Itàlia, Praga, Astúries, Almeria, Lleó, Lleida o Suïssa. Ha estat premiada a diversos concursos i biennals com la Biennal de Bunyol (València), Premi San Piero a Sieve (Florència, Itàlia), Simposi d'escultura de Gijon, Leon i Almeria.

Ha participat en fires d'art a París, Gènova o Vigo i exposicions individuals a Tolosa, Madrid, Barcelona, Manresa, Sant Adrià del Besòs, Sant Celoni...

Actualment compagina la realització d´obra pública en pedra fora d´Espanya amb la docència, impartint cursos monogràfics d´escultura en pedra.

Tertúlies ICRE

Diàlegs amb Noemí Palacios (https://noemipalacios.com/)

Dimarts 26 de setembre, a les 19:00h,

Cercle Artístic de Barcelona (Sala del Brindis, planta 3a)

carrer dels Arcs, 5, de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *