Socis

Ramon Pons. Va d´escultura

En 2015 el nostre amic, i soci de l’Icre, Ramon Pons comença amb força participant amb les seves escultures a dues exposicions a Barcelona

La obra d’en Ramon vol anar més enllà d´una “pose” i un cos. Investiga en el moviment i l´hi afegeix detalls imaginatius o objectes reciclats trobats al carrer. La intenció és personalitzar i donar caràcter a figures amb rostres expressius i amb sentit de l´humor, creant a vegades personatges onírics, de temàtica social o amb un punt surrealista, però sempre buscant un toc poètic i preguntes a l’espectador.

Utilitzant el fang com a material expressiu, ja que com ell mateix diu, es una matèria que el sedueix per les seves característiques físiques, ja que l´obliga a mantenir una relació íntima al modelar amb les meves pròpies mans, mentre que la cura necessària per a conservar-lo durant el procés de creació  produeix una unió molt personal amb cada obra.

 

Desde el passat 13 de desembre fins el 18 de gener, la seva obra i serà present a la Col.lectiva “LE SALON” a la GALERIA LA FUTURA:

C/Roser 60, 08040 Barcelona ( POBLE SEC)

http://lafutura.wordpress.com/2014/12/08/lesalon-ii/

unnamed

 

A més durant el més de Gener tindrà peces a la botiga JOSÉ TOMÁS al carrer Mallorca, 242 de Barcelona ( entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya )

 

Podeu saber més sobre la seva obra consutant la pagina web:

http://ramonpons.wix.com/ramonpons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *