Loading...
AltresConcursos

Premis de la Fundació Vila Casas

La convocatòria anual dels premis Fundació Vila Casas ―dedicats de manera rotativa a les disciplines pictòrica, escultòrica i fotogràfica― ha esdevingut, després de més d’una dècada en funcionament, una via a través de la qual donem visibilitat a la creació dels nostres artistes.

El veredicte del jurat es farà públic el mateix dia de la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades al museu que acull la disciplina convocada (Palau Solterra, fotografia; Can Mario, escultura; i Can Framis, pintura).

Per al visionat i la possible selecció de les obres per part del jurat, les persones participants s’hauran d’inscriure en la pàgina web de la Fundació Vila Casasdel 16 al 31 de març de 2021, on hauran de complimentar el formulari de dades que consta de: fitxa tècnica de l’obra, una breu memòria d’aquesta, el currículum de l’artista i dues imatges de l’obra des de diferents angles, amb una resolució de 300 dpi en format TIFF d’una mida màxima de 100 Mb cadascuna.

Aquí podeu descarregar les bases del concurs: Bases Premi d’Escultura (2021)

Inscripcións: https://www.fundaciovilacasas.com/ca/inscripcio

Per més informació podeu consultar la web del concurs: https://www.fundaciovilacasas.com/ca/premis

2 comments
    1. icreadmin

      Hola, Victor. Éste concurso no lo organizamos nosotros, sólo hacemos difusión. En nuestra página web tienes el enlace a las bases en donde podrás ver si cumples con los requisitos para participar. También encontrarás la página web y el contacto de la entidad que organiza el concurso por si necesitas hacer alguna consulta.
      Recibe un cordial saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *