Loading...
Exposicions

MARTYRIUM – Forli (ITALIA)

El proper 1 de Noviembre s’inaugura la darrera etapa de l’exposició itinerant MARTYRIUM SANCTAE EULALIA a l’ ORATORIO DI SAN SEBASTIANO i MUSEO DI PALAZZO ROMAGNOLI de Forli.

L’exposición itinerante organizada por The Crossing Lab e ICRE i comisariada por Jorge Egea, Ramón Casanova i Marco Servadei Morgagni, crea un diàleg entre diferents visions artístiques d’artistes espanyols i italians molt actius tant en el seu context nacional com a internacional. Una oportunitat per re-visitar la iconografia tradicional del martiri que ha tingut com a punt de partida la imatge de Santa Eulàlia, patrona de Barcelona.

Amb obres de: Adrián ArnauRamón CasanovaAmanda ChiarucciJorge Egea,Massimiliano FabbriLuca FreschiNúria GuerraElenaHamerski, Lara Montenegro, Miguel PalominoValeria Pierini,Dani Pujalte, Stefano Ricci, Pau RoigLaia VaquerIgnacio Zornoza De Solinís, Monia Strada.

Amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull

 

 

Inauguració dissabte 1 Noviembre a les 18h,

Horari:

ORATORIO DI SAN SEBASTIANO: Dilluns a Divendres de 15 a 19 h. / Dissabte i Diumenge de 10 a 14 i de 15 a 19h.

PALAZZO ROMAGNOLI: Dimarts de 9 a 13 i de 15 a 17,30h. De Dimecres a Divendres de 9 a 13 h. Dissabte i Diumenge de 9 a 13,30h.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *