Joan Puyal

Inicia el seu recorregut en el mon de l’art, ara fa poc més de set anys, de la ma de la ceramista Eli Moretó i l’escultora Manuela Rivero. És a partir d’aquesta formació que va sentir la necessitat de investigar volums desenvolupats al torn. La seva obra assoleix un caràcter escultòric, on investiga formes orgàniques i els límits físics del fang.

Ha aprofundit la seva formació en l’àmbit de l’escultura a diverses escoles com a l’Escola Massana i l’Escola de Ceràmica de la Bisbal, on ha treballat de prop amb alguns dels seus principals referents  (Gustavo Pérez, ceramista mexicà, i l’escultor Samuel Salcedo).

Després de diverses exposicions col·lectives  (Made in Sants – 2017, Solstici – 2017, Biblioteca Clarà – 2018),  desenvolupa la sèrie  ‘VOID’, exposada a la seva primera mostra individual a la galeria ‘Objeto de Deseo’ de Barcelona a la primavera de 2018, de la que el poeta i pintor Joan Vinuesa va dir “els organismes geomètrics es manifesten en aquesta exposició mes enllà del buit, per retrobar l’arquitectura íntima que dona sentit a les formes”

A nivell internacional ha col·laborat en la creació de quatre murals a Índia (Puskhar i Jodphur) i a Sri Lanka (Mirissa i Trincomale).

Compagina la seva feina de ceramista i escultor amb la docència a l’Associació Artística Cap de Fang.

e-mail: Jpuyal@hotmail.com

Telèfon: +34 619 28 28 85

Instagram: Joan_puyal_sculpture

Cub Flotant
Moebius
Moebius bicolor
Absència
DSCF3838
DSCF3845