conferènciesICRETertúlies

CINEMA ICRE: Michelangelo: Amore e Morte (Documental)

Dilluns 11 de març de 2024 ICRE organitza una nova sessió de Cinema i Escultura. En aquesta ocasió es projectarà un documental sobre l’escultor Michelangelo Buonarroti.

IMPORTANT: Degut a que la sala te un aforament limitat, hi ha la necessitat de portar un cert control del nombre d'assistents. Per això, caldrà que confirmeu la vostra assistència al correu socis@icre.cat. Aquesta activitat es gratuïta per tots els socis, sempre que es faci la confirmació prèviament. De no fer-ho, podreu assistir-hi igualment (encara que no podrem garantir que hi haurà lloc per tothom) pagant 5 euros, el mateix import que els no socis que desitgin assistir.

Dilluns 17 de juny de 2024 a les: 19.30 hores.

Vídeo Club VIDEO INSTAN

Carrer de Viladomat 239

08029 Barcelona

Michelangelo: amore e morte

Títol original: Michelangelo: amore e morte.

Direcció: David Bickerstaff, 2017

Durada: 91 min.

Audio: en castellà

"Michelangelo: amore e morte" és un documental dirigit per David Bickerstaff que explora la vida, l'art i el llegat del renom escultor i pintor renaixentista Michelangelo Buonarroti. A través d'una narrativa detallada i visualment impressionant, el documental porta els espectadors en un viatge des dels humils inicis de Michelangelo a Florència fins als seus anys com un dels artistes més cèlebres de tots els temps.

El documental aprofundeix en les obres més icòniques de Michelangelo, incloent-hi el David, la Pietat i els frescos de la Capella Sixtina, examinant no només les tècniques artístiques que va emprar sinó també les passions i turments personals que van influir en el seu treball. A més, "Michelangelo: Love and Death" contextualitza la seva obra dins dels esdeveniments històrics i les corrents culturals de la seva època, proporcionant una visió completa del seu impacte durador en l'art i la cultura.

A través d'entrevistes amb experts en art, anàlisi de les seves obres i accés exclusiu a llocs emblemàtics, Bickerstaff presenta un retrat íntim de Michelangelo, destacant tant el seu geni artístic com els desafiaments i tragèdies que va afrontar al llarg de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *