ExposicionsICRE

Exposició 10 anys ICRE

Aquest any marca una fita important per al món de l’escultura a Catalunya amb la celebració del desè aniversari de l’Institut Català per a la Recerca en Escultura (ICRE). Des de la seva fundació el 2014, l’ICRE ha esdevingut un referent de la col·laboració i promoció per a escultors i escultores tant nacionals com a internacionals. Amb l’objectiu d’unir esforços i fomentar la creativitat a l’àmbit de l’escultura, ICRE ha crescut fins a reunir més de 100 membres associats. Aquesta comunitat d’artistes ha contribuït significativament al panorama artístic català i més enllà.

Per celebrar aquesta ocasió especial, ICRE es complau a presentar una exposició única que destaca l’obra de 72 artistes. L’exposició tindrà lloc
a l’Església històrica del Poble Vell de Corbera d’Ebre, un entorn excepcional que realça la bellesa i la importància de les obres d’art. La mostra té la voluntat de ser itinerant i confiem en tancar tot un programa per a la segona meitat del 2024.

La inauguració de l’exposició està programada per al proper dissabte 23 de març a les 12.00 hores. Aquest esdeveniment serà una oportunitat única per apreciar la diversitat d’estils, tècniques i visions artístiques que caracteritzen el món de l’escultura contemporània.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *