Altres

XIII SIMPOSI INTERNACIONAL D’ESCULTURA EN ALABASTRE

Tretzena edició del Simposi Internacional d'Escultura en Alabastre. Se celebra en la localitat de Albalate del Arzobispo, a la província de Teruel (Espanya) durant la segona quinzena de novembre i té caràcter biennal.

El Simposi Internacional d'Escultura en Alabastre va néixer amb la vocació de consolidar aquesta genuïna pedra ornamental, vinculada a la Història de l'Art des de l'antiguitat.

Amb un enfocament inclusiu i obert, el Simposi té com a objectiu facilitar l'intercanvi de coneixements artístics i experiències entre artistes de diferents cultures, així com promocionar i potenciar el treball artístic en alabastre. Aquest esdeveniment està dirigit a escultors professionals que se sentin atrets per aquest mineral, ja sigui per la pràctica professional, la recerca o formació, o per l'interès a experimentar les qualitats escultòriques de l'alabastre.

El Simposi Internacional d'Escultura en Alabastre és un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Albalate del Arzobispo amb la col·laboració de la Comarca del Bajo Martín, la Diputació de Teruel i diverses empreses del sector.

DEL 15 DE NOVEMBRE DE 2021 Al 28 DE NOVEMBRE DE 2021

DATA LÍMIT D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS: 25 D'OCTUBRE DE 2021 A les 24:00H. (hora espanyola)

Bases i inscripció a https://www.alabasterspain.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *