AltresConcursos

XII PREMI D’EXPRESIÓN PLÀSTICA Fundación ‘Ramón J. Sender’ – UNED Barbastro

La Fundación ‘Ramón J. Sender’ – UNED Barbastro, a fi de proporcionar estímuls a la creació artística, convoca el
XII PREMI D'EXPRESSIÓ PLÀSTICA en qualsevol de les àrees previstes en l'àmbit de les arts plàstiques.

Podran participar artistes naturals o residents a qualsevol dels països de la Comunitat Europea que ho desitgin. Cada artista podrà presentar un màxim de DOS obres que no hagin estat premiades amb anterioritat en cap certamen, amb total llibertat quant a tema, tècnica i estil, no podent ser superiors als 2 metres per qualsevol dels seus costats, ni excedir els 50 quilos de pes. No s'admetran obres que a causa de la seva fragilitat puguin deteriorar-se.

Les obres es presentaran a través de la butlleta d'inscripció electrònic que apareixerà a la web http://www.unedbarbastro.es

El termini d'inscripció i presentació d'obres serà de el 3 a el 16 de maig de 2021.

Per realitzar la inscripció s'haurà d'omplir el formulari de dades i la fitxa tècnica de l'obra, una breu memòria d'aquesta, el currículum de l'artista, i una imatge de l'obra.

El jurat seleccionarà d'entre totes les presentades, les obres amb què es realitzarà una Exposició Col·lectiva a la Sala de el Centre de la UNED i que seran recollides en un catàleg. Entre les obres seleccionades s'atorgaran dos premis: 1r (3.000 €) i 2n (2.000 €). L'autor o autora de l'obra guanyadora amb el primer premi podrà realitzar una exposició individual a la Sala el Centre de la UNED de Barbastre, durant el següent curs acadèmic.

Consulta les bases:

Folleto BASES PEP 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *