Loading...
AltresconferènciesSeminaris

Jornades Vallmitjana – Els germans Vallmitjana i l’escultura moderna a Catalunya (1850-1930).

El 2019, la Universitat de Barcelona, juntament amb institucions dipositàries de l’extraordinari llegat dels Vallmitjana, vol commemorar el centenari de la mort de Venanci Vallmitjana amb la promoció de l’Any Vallmitjana, que té tot un seguit d’activitats destinades a la posada en valor de les seves produccions. El punt central d’aquestes celebracions són unes jornades d’estudis sobre l’obra de Venanci i Agapit Vallmitjana.

Les jornades Els germans Vallmitjana i l’escultura moderna a Catalunya (1850-1930) tenen com objectiu aprofundir en la producció d’aquests dos mestres escultors i la seva participació en alguns dels més importants programes decoratius públics i privats a la Barcelona de tombant del segle XIX al XX. En aquestes jornades es crearà un punt de trobada i debat per totes aquelles persones interessades en la figura de Venanci i Agapit Vallmitjana.

L’esdeveniment es durà a terme els dies 8 i 9 de maig de 2019, tant a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona com al Seminari Conciliar.

• Taula 1: Els germans Vallmitjana: noves mirades
• Taula 2: El taller dels Vallmitjana: tradició i modernitat
• Taula 3: La restauració de la memòria perduda

CALL FOR PAPERS i informació:

Convocatòria_jornades (1)

http://www.ub.edu/gracmon/2018/10/jornades-vallmitjana/?fbclid=IwAR3_nXswNRu8NODi3fCjX7lZPQx6_DrY07d7jKTI1OY34BacVQOPJoz_9RY

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *