AltresConcursosExposicions

IV Concurs d’Escultures davant el Mar

El 20 de juny finalitza la convocatòria per participar en el IV Concurs d’Escultures davant el Mar que organitza Marina Dénia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia (Marina Alta, País Valencià).

Hi poden participar tots els artistes que ho desitgen, tant de forma individual com col·lectiva. El tema i la tècnica de l’obra són lliures i la mida mínima de la peça ha de ser 120 centímetres d’alçada.

Les obres seran exposades a l’aire lliure al Port Esportiu i Turístic Marina Dénia en una mostra organitzada per Marina Dénia en col·laboració de l’Ajuntament de Dénia, que s’inaugurarà el 18 de juliol i finalitzarà l’11 d’octubre.

El primer premi d’aquest concurs està dotat de 1.500€, el segon de 1.000€ i el tercer de 500 euros. El jurat farà la selecció prèvia de les obres quan s’acabi el termini de presentació i notificarà per correu electrònic a cada concursant si la seva obra ha sigut triada per a l’exposició.

Per presentar-se al concurs cal enviar un correu electrònic a l’adreça: secretaria@marinadedenia.com

El jurat d’aquesta edició està compost per l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; el regidor de Cultura, Raúl Garcia de la Reina; el director de Marina Dénia, Gabriel Martínez, i els artistes, Toni Marí, Nicolás Merle, Modesto Merle, Joan Castejón i Inma Mengual.

Bases completes del concurs (castellà)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *