ICRESeminaris

Inauguració de l’exposició periódica d’escultures dels socis a la Biblioteca Clarà.

El dimecres 2 d’octubre, coincidint amb el  Seminari ICRE inaugurarem l’exposició periòdica d’escultures dels socis a les diferents sales de la Biblioteca Clarà. Aquest cop exposen el següents escultors:
José Luis Ansón – Josep Maria Gomis – Coco Guilera – Joel Llopis – Abel Pruñonosa – Joan Puyal – Josep Tomás.
El seminari, dedicat a l’escultor Jaume Martrus i Riera (Manresa 1889 – Barcelona 1966), anirà a càrrec de l’historiador Bernat Puigdollers i de Jordi Bacaria Martrus, net de l’escultor.
“Format a l’escola d’arts i oficis de Manresa i a Llotja (Barcelona), freqüentà el Cercle Artístic de Sant Lluc. Artista polifacètic i inquiet, a setze anys es traslladà a París, i sojornà successivament a Suïssa, Itàlia, la Costa d’Or, Olot i Barcelona. Exposà a la Galeria d’Art Modern i al saló d’humoristes de París i al Saló del Nu de Barcelona (1933), i hi obtingué premis. Excel·lí també com a caricaturista i dibuixant festiu —signava Sutram—, com a il·lustrador i en treballs de joieria. Té obres en museus i col·leccions de Manresa, Barcelona, París, Londres, els EUA i el Japó”. (Gran Enciclopèdia Catalana).
L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Clarà a les 19:00h.
 
Biblioteca Clarà – Carrer Dr Carulla, 22-24. 08017 Barcelona.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *