ExposicionsICRE

Exposició pels socis a Bagnères de Luchon. Inscripcions obertes.

A partir de la proposta de Glòria Corona, fa unes setmanes vàrem iniciar converses amb l’ajuntament de Bagnères de Luchon(Occitània , França) per fer-hi una exposició. La regidora de Cultura va mostrar molt interès i vàrem acordar estudiar la possibilitat de fer una primera exposició reduïda aquest estiu i un altre més gran l’estiu 2020, a l’estil de La Pobla de Segur. 
 
Bagneres de Luchon (http://es.luchon.com/) es una vila molt bonica d’uns 2500 habitants amb un important centre termal, molt buscada per les vacances (amb molts hotels i apartaments), punt de sortida de moltes excursions de muntanya i, per això, amb molts visitants durant l’estiu (fins a 10000 persones). Està a uns 50 km de Viella.
 
A la Junta de l’ICRE ho hem estudiat, ho veiem viable i estem segurs que la proposta serà del vostre interès. 
 
Aixi, aquest estiu, farem una exposició exclusiva pels soci de l’ICRE.
L’exposició es realitzarà a la Sala Nelson Mandela, al costat del mercat i molt cèntrica. Us adjuntem algunes fotos de la sala.
Esperem confirmació definitiva, però creiem que la inauguració podria ser el divendres 2 o dissabte 3 d’agost i l’exposició estaria oberta fins al 30 o 31 del mateix mes.
Els horaris d’obertura serien:
  • dilluns: tancat
  • dimarts: de 15:30 a 19h
  • dimecres (dia de mercat): de 10 a 12:30h i de 15:30 a 19h
  • dijous i divendres: de 15:30 a 19h
  • dissabte: de 10 a 12:30h i de 15:30 a 19h
  • diumenge: de 10 a 12:30h i de 15:30 a 19h
La Sala Nelson Mandela fa uns 6 x 6 metres, pel que creiem que hi podrien cabre unes 24 escultures.
Hem contractat una persona per fer la vigilància de la sala i atendre possibles preguntes sobre les obres i altres, durant totes les hores d’obertura.
El transport de les obres tant d’anada com de tornada, el faran els membres de la Junta.
L’ajuntament de Bagnères de Luchon farà publicitat de l’exposició i un full de sala. També editarà un catàleg que l’ICRE haurà dissenyat i maquetat.
IMPORTANT: Aquest estiu l’ajuntament de Luchon te limitacions econòmiques per poder cobrir totes les despeses que li hem proposat, ja que el pressupost de l’any es va tancar fa uns quants mesos. Per això, ens veiem en l’obligació de demanar als socis que vulguin exposar una aportació de 50 euros per la primera obra i 25 per la segona (si fos el cas). Sense aquesta aportació, no podríem cobrir les despeses previstes.
Us preguem que ens comuniqueu si esteu interessats a exposar i les obres que voldríeu presentar (nom, dimensions i fotografia) al correu socis@icre.cat abans del diumenge 16 de juny.
Pròximament us donarem més detalls sobre les dates i lloc de lliurament i retorn de les obres.
Us demanarem, també, un petit resum explicatiu de cada obra que serveixi de guia a qui hagi de explicar-les a qui ho pugui demanar.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *