Loading...
AltresUncategorized

En record de Jordi Fulla

Mor als 52 anys Jordi Fulla.

Està considerat un dels artistes catalans més destacats de la generació dels 90 per la seva visió conceptual de la pintura.

Jordi Fulla va néixer a Igualada el 1967. Va ser estudiant i professor de l’escola Eina i actualment formava part del patronat de la Fundació Eina. A més, la seva formació va estar marcada per una estada a París i més endavant va fer diversos viatges a l’Orient.

Jordi Fulla va anar evolucionant d’una pintura sensible, abstracta, fins a una consciència de la natura i l’univers, cap a un connexió còsmica entre l’home, el planeta Terra i l’univers.

La desaparició de Fulla arriba just després que culminés el cicle de les cabanes de pedra amb una exposició a la Fundació Vila Casas encara en cartell, i d’anunciar l’inici d’una nova etapa. Entre les exposicions recents més destacades de Jordi Fulla hi ha la que va fer al Museu de Montserrat l’any 2017, titulada Anatomia d’una illa a ulls clucs. A més de l’exposició de la Fundació Vila Casas, titulada Jordi Fulla. Llindar i celístia, hi ha una altra exposició de l’artista en cartell al centre andorrà Cal Pal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *