Loading...
ExposicionsICRE

Biennal Internacional d’Art 2017. La Pobla de Segur. 14 d’octubre a 1 de novembre

Com es va fer el 2014, aquest any es tornarà a celebrar una nova edició de la biennal d’art a la Pobla de Segur (Pallars Jussà).
Porta per títol “Biennal Internacional d’Art 2017. La Pobla de Segur. 14 d’octubre a 1 de novembre”.

La Biennal consisteix en col·locar unes 35 escultures de grans dimensions als balcons de diferents edificis de la Pobla de Segur, així com a altres espais emblemàtics del poble. Per tot això, ja han estat escollits els autors i seleccionades les obres. Hi haurà presència d’escultors d’Àustria, Itàlia, França i de Catalunya.

També, i això és primícia ja que el 2014 no es va fer, es preveu muntat una gran Exposició d’obres dels Socis de l’ICRE a la Sala d’Exposicions del Comú de Particulars de la Pobla de Segur. Per això, fem una CRIDA a tothom que estigui interessat en presentar una obra perquè, ABANS del 31 d’agost envií, a aquesta adreça, una fotografia de l’obra, les seves dimensions i títol.
La presentació d’escultures costa 40 euros per persona en concepte de transport de les peces. Si som capaços de fer-ho de pressa podrem incloure les referències en un CATÀLEG que s’està preparant.

Més endavant es donaran les indicacions concretes sobre on, quan i com s’han de presentar les escultures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *