Loading...
Altresconferències

Bernat Puigdollers llegeix el seu poemari a Santa Cecília de Montserrat

El dijous de la setmana vinent, dia 31, a les 19h faré una nova una lectura pública del meu darrer poemari, “L’únic paper de l’aire”, que vaig mostrar públicament fa unes setmanes a Santa Cecília de Montserrat. Aquest cop serà a l’Espai Subirachs del Poblenou. Aleshores vaig tenir la sort que m’hi acompanyés la Nú Miret que de nou tornarà a acompanyar-me per posar veu i millorar els meus poemes. I a més, tindré el privilegi que m’hi acompanyi l’estimat José Corredor-Matheos que presentarà i introduirà l’acte. Adjunta en aquest correu hi trobareu la invitació amb totes les dades necessàries.
 
Tots els qui hi vulgueu venir hi sereu benvinguts!
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *