Eulàlia Monés

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 1982. Amb arrels profundament clàssiques, la seva escultura és figurativa, centrada en la figura humana, de la que cada vegada tendeix més a fer-ne una estilització i abstracció.

La majoria de les seves peces són de petit format de terracota, bronze o resina. Professionalment ha treballat en diferents àmbits sempre relacionats amb les arts plàstiques. Com escultora, realitzant originals per a ser reproduïts en bronze per l’empresa Itálica de Esculturas de Sant Feliu de Llobregat. Com a dibuixant, en l’Editorial d’Arts Gràfiques Busquets Gruart S.A de Sabadell. Actualment i des de l’any 1998 treballa com a professora de l’Àrea de Visual i Plàstica a diferents nivells de secundària al Col·legi Verge de les Neus i al col·legi Sagrat Cor de Santa Coloma de Gramenet.

L’any 2004 i per encàrrec de l’Ajuntament de Badalona realitza l’escultura/monument de  l’Equilibrista situat a la Plaça del Patí de vela del Passeig Marítim.

Té obra permanent a la Galeria Beaskoa de Barcelona i es membre del Grup de Belles Arts del Museu de Badalona amb qui participa en totes les exposicions col·lectives.

facebook.com/eulalia.m.gresely

eulaliamonesgresely.wordpress.com

EVA – Bronze i guix (85x45x40)
Ball – Terracota – 42 x 11 x 12
Pamina – Terracota – 28 x 39 x 20
L’equiibrista – bronze – 160 x 110 x 80
Ingràvida – Bronze – 40 x 35 x 20