Carme Riu de Martin

Carme Riu de Martin

Estudià a l’Escola Massana de Barcelona l’especialitat d’Arts i Oficis (1976-81) i després es va llicenciar en Història de l’Art (1983-88) per la Universitat de Barcelona. 

Es doctorà a la Facultat de Filosofia en estètica i teoria política (1990). A més de dedicar-se a la escultura, desenvolupa activitat en els àmbits de la ceràmica i la fotografia.

Va començar a exposar el 1985 i des de llavors mostra regularment la seva obra a Barcelona i altres llocs de Catalunya (Tarragona, Lleida, Tortosa, Reus, Terrassa, entre d’altres), la Península (València, Vila-real-Catelló, Vilafamés-Castelló, Estella-Navarra, Pamplona, etc.)  i l’estranger ( Limoges-França, Kansas City- EUA, Riga-Letònia, Panevezys-Lituània, Krasnoyarsk-Rússia, …).

Ha participat en Simposis i ha fet estades en residències d’artistes a diversos països com Estats Units (Kansas), Letònia (Zvärtava),  Turquia (Eskisehir), Lituània (Panevezys). Ha col·laborat en la manufactura d’un mural al metro de Wroclaw (Polònia, 2015).

Té obra al Museu d’Art Contemporàni Vicente Aguilera Cerni (Vilafamés, Castelló), Museo Nacional de Ceràmica y Artes Decorativas (València) i al Porcelain Museum (Riga). I va mostrar la seva obra durant els anys 2007-2010 al Museu de Ceràmica de Barcelona per esmentar-ne alguns.

http://www.carmeriu.com

http://www.carmeriu.blogspot.com

http://www.carmeriu2.blogspot.com

carmeriu80@gmail.com

 

Sharing Soy Culture (2013)

 

Contrast al principi de la tardor (2017

 

 

 

Fruits d’hivern (2015)

 

A well known subject (2014)