Loading...
AltresConcursos

II Certamen Internacional d’Escultura “Rafael Canogar”

Període d’inscripció: Del 14/02/2022 al 31/03/2022

L’Ajuntament de La Roda (Albacete) convoca II Certamen Internacional d’Escultura “Rafael Canogar” per ajudar a fomentar l’escultura i tractar amb això d’embellir places, parcs, rotondes i jardins de la ciutat de La Roda. Alhora, pretén acostar l’art a tots els rodencs en portar-lo al carrer. Per això, les peces premiades (maquetes), seran portades a gran format i passaran a engrossir el patrimoni de la ciutat.

Ell es compondrà de maquetes de temàtica lliure que podran estar realitzades en qualsevol tipus de material sempre que puguin desenvolupar-se posteriorment a una escala major, en qualsevol tipus d’acer, acer inoxidable, acer pintat a esmalt o acer corten, xapa d’alumini o altre tipus de xapa. Aquests materials seran els materials definitius de les obres una vegada ampliades.

Es podrà participar amb un màxim de dues obres per artista, que han de ser originals, no haver estat premiades en altres concursos i datades dels anys 2.018 a 2.022. Les mesures de les maquetes presentades a concurs són lliures i es poden portar a una escala més gran en material definitiu. Podran incorporar a la maqueta tan sols algun detall per ser realitzat en qualsevol altre material.

Les maquetes s’han de trametre a la Casa de la Cultura de La Roda. Les maquetes es lliuraran sense signar amb un lema i acompanyades de sobre tancat, a l’exterior del qual figurarà el mateix lema de l’obra i al seu interior, ha d’acompanyar-se d’una fitxa tècnica explicativa de la maqueta amb el títol, el nom i els cognoms de l’artista, adreça, telèfon, correu electrònic, fotocòpia de document didentitat, passaport o document similar i breu currículum.

El termini per presentar les maquetes finalitza el dia 31 de març de l’any 2.022 a les 14:00 h. L’horari d’atenció per a la recepció de les obres és el mateix d’atenció al públic en general.

Convoca
Ajuntament de la Roda (Albacete)

Requisits
Hi podrà participar qualsevol artista que ho desitgi amb independència de la seva edat, nacionalitat, origen o residència.

Adreça
Casa de la Cultura
C/ General La Torre, 12
La Roda (Albacete) 02630

Dotació
Primer premi de 5.000€ i escultura de Rafael Canogar.
Segon premi dotat de 3.000€ i escultura de Rafael Canogar.
Més informació
certamendeescultura@laroda.es

Telèfon: 967442063

Bases:https://laroda.sedipualba.es/firma/documento.aspx?csv=DWAAXJJ3MVCMRQ4NATPZ&modo=abrir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *