conferènciesExposicionsICRESeminaris

22e Seminari ICRE: Josep Bofill. Experiències i reflexions sobre l’escultura i la pintura.

El proper dimecres 8 de setembre donem començament al nou curs de seminaris ICRE a la Biblioteca Clarà. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de l'escultor Josep Bofill que ens parlarà sobre la seva trajectòria i inquietuds artístiques.

També, com de costum, coincidint amb la conferència farem la inauguració de les noves escultures de socis de l'ICRE que es podran veure a les sales de la biblioteca durant els propers mesos. En aquesta ocasió s'exposaran les obres de: Cristina Álvarez, Pere Baguena, Glòria Corones, Joaquim Marsal, Andreu Ponsirenas, Carme Riu i Esther Forquilla.

Recordeu les Recomanacions: MOLT IMPORTANT!

  • Degut al COVID 19, hi haurà limitació d'aforament a 22 persones, així com l'aplicació dels requeriments per actes en llocs tancats (amb mascareta i a l’entrada rentat de mans amb gel hidroalcohòlic).
  • Per garantir la vostra entrada, us recomanem que feu la reserva a socis@icre.cat, indicant el nombre de persones. Sense reserva prèvia, no podrem assegurar-vos l'entrada.
  • Cadascun dels assistents caldrà que faciliti el seu nom i cognoms i un telèfon de contacte, per si a posteriori, la Biblioteca s’hi ha de posar en contacte.

Biblioteca Clarà

Dr. Carulla, 22, 24, 08017 Barcelona, B

932 80 15 47

https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibclara/es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *