Loading...
conferènciesICRETertúlies

Cine y Escultura: Andy Goldsworthy “Ríos y Mareas”

Dimarts 9 de maig a les 19:30h, tindrem una nova sessió ICRE de Cinema i Escultura. Es projectarà la pel·lícula documental RÍOS Y MAREAS, sobre l'escultor Andy Goldsworthy, artista escocès que treballa des de fa vint anys creant obres d'art a boscos i lleres de rius de tot el món, sense altres eines que les seves mans.

IMPORTANT: Degut a que la sala te un aforament limitat, hi ha la necessitat de portar un cert control del nombre d'assistents. Per això, caldrà que confirmeu la vostra assistència al correu socis@icre.cat. Aquesta activitat es gratuïta per tots els socis, sempre que es faci la confirmació prèviament. De no fer-ho, podreu assistir-hi igualment (encara que no podrem garantir que hi haurà lloc per tothom) pagant 5 euros, el mateix import que els no socis que desitgin assistir.

dimarts, 9 de MAIG Hora: 19:30 hores.

Vídeo Club VIDEO INSTAN

Carrer de Viladomat 239

08029 Barcelona

Rius i marees: Andy Goldsworthy treballant amb el temps.

Títol original: Rivers and Tides: Andy Goldsworthy Working with Time

Direcció: Thomas Riedelsheimer (Alemanya, 2001)

Durada: 90 min.
Premis: del cinema Alemany a la millor fotografia i al millor documental (2003)

Andy Goldsworthy (Chesire, Anglaterra, 26 de juliol de 1956) és un escultor de land-art, fotògraf i ecologista anglès. Entre el 1974 i el 1975, va estudiar Belles Arts a Bradford School of Art, a la seva ciutat natal, i del 1975 al 1978 a la Preston Polytechnic a Preston (Lancashire), on es va familiaritzar amb altres artistes britànics seguint una doctrina ambiental similar.

Goldsworthy, s'interessa per l'essència de les coses, pels seus colors, les seves formes i qualitats, pel seu lloc en el temps i en la naturalesa. Les seves creacions no revelen una naturalesa idíl·lica, sinó que són generades a partir de la comprensió de les qualitats físiques d'aquesta. Aconsegueix mostrar la fortalesa que, rere una aparent fragilitat, resideix en tots els elements naturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *