Loading...
conferènciesICRETertúlies

Cine y Escultura: “Nanny McPhee”

Dimarts 7 de novembre a les 19:00h, tindrem una nova sessió ICRE de Cinema i Escultura. Abans de la pel·lícula es projectarà el vídeo "La lección de color de La niñera mágica" de Tomàs Barceló (18 min). Després es projectarà la pel·lícula “Nanny McPhee” dirigida per Kirk Jones el 2006.

IMPORTANT: Degut a que la sala te un aforament limitat, hi ha la necessitat de portar un cert control del nombre d'assistents. Per això, caldrà que confirmeu la vostra assistència al correu socis@icre.cat. Aquesta activitat es gratuïta per tots els socis, sempre que es faci la confirmació prèviament. De no fer-ho, podreu assistir-hi igualment (encara que no podrem garantir que hi haurà lloc per tothom) pagant 5 euros, el mateix import que els no socis que desitgin assistir.

dimarts, 7 de novembre a les: 19.30 hores.

Vídeo Club VIDEO INSTAN

Carrer de Viladomat 239

08029 Barcelona

Rius i marees: Andy Goldsworthy treballant amb el temps.

Títol original: Nanny McPhee

Direcció: Kirk Jones (Anglaterra, 2006)
Actors: Emma Thompson, Colin Firth, Angela Lansbury...
Durada: 97 min.

Sinopsi de la pel·lícula: els set germans Brown, els nens més entremaliats del món, acaben de perdre la seva mare, i per al seu angoixat pare cuidar-los i treballar a la funerària local és més del que pot suportar. A sobre, la seva tia Adelaide, una dona autoritària i insensible que els presta ajuda econòmica, amenaça de deixar de fer-ho si el pare no es casa en el termini d'un mes [FilmAffinity].

... Emma Thompson no té cap mania per interpretar una autèntica bruixa de conte amb les seves berrugues i pocions. Grans problemes (nens insolents) requereixen solucions severes, i això és el que ofereix McPhee, amb una gran eficàcia. Petit detall de maldat que s'agraeix en els moments d'humor més fluix del que no deixa de ser una faula moral benhumorada sobre la paternitat que es beneficia de la implicació de grans intèrprets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *