Loading...
conferènciesICRETertúlies

Cinema i Escultura: “Bernini”

El dilluns 7 de febrer a les 19:30h, tindrem una nova sessió ICRE de Cinema i Escultura. Es projectarà un documental sobre l’escultor Gian Lorenzo Bernini, un dels artistes més importants del barroc italià (1598- 1680). Us proporcionem els detalls en el PDF adjunt.

Abans de la sessió de cinema, a les 18h, celebrarem l'ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS corresponent a aquest any 2023.

IMPORTANT: Degut a que la sala te un aforament limitat, hi ha la necessitat de portar un cert control del nombre d'assistents. Per això, caldrà que confirmeu la vostra assistència al correu socis@icre.cat. Aquesta activitat es gratuïta per tots els socis, sempre que es faci la confirmació prèviament. De no fer-ho, podreu assistir-hi igualment (encara que no podrem garantir que hi haurà lloc per tothom) pagant 5 euros, el mateix import que els no socis que desitgin assistir.

Vídeo Club VIDEO INSTAN

Carrer de Viladomat 239

08029 Barcelona

Bernini

Títol original: Bernini

Direcció: Francesco Invernizzi (Itàlia, 2018)

Durada: 86 min.

Audio: en italià, subtitulada en italià.

Títol original: Bernini

Direcció: Francesco Invernizzi (Itàlia, 2018)

Durada: 86 min.

Audio: en italià, subtitulada en italià.

Documental sobre les innombrables obres de Bernini exhibides a la Vila Borghese de Roma, un lloc per sempre lligat a la figura del genial artista ja que va pertànyer al seu gran mecenes, el cardenal Scipione Borghese, i on el mateix Bernini se sentia com a casa seva. No és aquesta una pel·lícula biogràfica sobre la figura del napolità Gian Lorenzo Bernini (1598-1680), del qual gairebé no es parla de la seva vida, sinó únicament un recorregut sobre la seva obra exposada en aquesta coneguda vila romana, una col·lecció de més de 60 creacions de qui és considerat l'inventor del barroc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *